Een klassieker van toen, nu én de toekomst. Dat is deze écht voluitgeruste ” Melting Silver” MINI Clubman Cooper S JCW Aero Chili met automatische sporttransmissie en nieuw onderhoud.

Over de volledige uitrusting kunnen wij kort zijn: alles is aangevinkt. Zelfs 19 inch JCW Course Spoke II velgen met rondom goede Bridgestones Potenza, elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie en een origineel alarmsysteem Klasse III zijn aanwezig.

Deze Clubman Cooper S JCW Aero Chili combineert functionaliteit met de excentrieke vormgeving én go kart feeling van wat we van MINI gewend zijn! Duidelijk ruimer dan de hatchback zonder een container te worden en de typische MINI-rijbeleving te verliezen. Met BMW’s tweeliter turbomotor met bijna 200 pk is de MINI royaal bediend en lekker rap. Met de instelbare rijmodi kunt u op elk gewenst moment kiezen uit een sportieve of comfortabele rijbeleving die merkbaar verandert. In “SPORT Mode” o.a. een zwaarder uitlaatgeluid met gave plofjes uit de uitlaat bij een sportieve rijstijl en in “MID Mode” of “GREEN Mode” een softer dagelijks bruikbaar, reiskarakter.

MINI-typisch en met een knipoog naar het verleden zijn vele designelementen, zoals de separate klapdeurtjes aan de achterkant, deels ingerichte centraal geplaatste ‘klok’, etc. etc.

De auto staat er keurig bij met nauwelijks gebruikssporen en beschikt over nieuwe onderhoudsbeurt, geldige APK, onderhoudsmap, twee sleutels én volledige ca. 20 uur durende detailing.

Prijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €70.000

2016 MINI Clubman Cooper S JCW Aero Chili

Carrosserie: Stationwagen

Aantal deuren: 6

Eerste uitlevering: Mei 2016

Tellerstand: 94.000 km

Transmissie: Automatisch

Brandstof: Benzine

Vermogen: 192 pk

Exterieur: Zilvergrijs-zwart

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

10 + 1 =