Een sensatie voor het oog. Toen en nu. Dat is deze prachtige en luxe uitgevoerde Mercedes-Benz CLS 350. Voorzien van de juiste opties, een mooie kilometerstand, bijtellingsvriendelijk én de BTW is aftrekbaar naar een nettoprijs van €12.297!

Deze CLS-klasse is nieuw in Zwitserland uitgeleverd en dat betekent nagenoeg altijd één ding: ruim in opties. Aanwezig is een schuif-/kanteldak, “Comand” navigatiesysteem, adaptieve bi-xenon koplampen, de stoere 18″ vijfspaaks velgen met rondom zo goed als nieuwe Continental banden, zwart lederen bekleding, volledig elektrische zetels met geheugenfuncties en verwarming, elektrisch verstelbaar stuurwiel, luxueus lederen dashboard, 4-zonen klimaatregeling zoals het hoort in de CLS-klasse met gescheiden zitkuipen achter inclusief ruime middentunnel, zijairbags voor alle inzittenden, spiegelpakket met o.a. elektrisch inklapbare functie, af fabriek M-B alarmsysteem, chique “Wood Burred Walnut Veneer” interieurdecoratie, bluetooth telefoonkoppeling inclusief modificatie voor muziek streamen, skiluik, etc. etc.

Met de CLS-klasse bracht Mercedes-Benz een ware cultuurschok teweeg zoals de Duitse autofabrikanten dat eens in de zoveel jaar wel vaker doen en bleek een voorbode van vele succesvolle designs en carrosserievarianten. De sportieve lijnen werden gecombineerd met praktische mogelijkheden. De luxebeleving en bouwkwaliteit neigen naar een S-klasse. De prestaties zijn ruim in orde met 272 pk en “7G” automatische transmissie.

De vierdeurscoupe is voorzien van onderhoudsmap, nieuwe APK en volledige detailing t.w.v. €351.

Prijs: €14.880 inclusief BTW
Nieuwprijs: ca. €104.000

Vraag naar de inruil-, financierings- en garantiemogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in deze mooie CLS-klasse? Neem dan contact met ons op via 06 48 63 22 33 of info@va-automotive.nl voor een ervaring!

Mercedes-Benz CLS 350

Carrosserie: Coupe

Aantal deuren: 4

Bouwjaar: November 2004

Tellerstand: 84.000 km

Transmissie: Automatisch

Brandstof: Benzine

Vermogen: 272 pk

Exterieur: Zilver

Interieur: Zwart

Prijs: € 14.880 inclusief BTW

Neem contact op

4 + 5 =