Waan je Ken Block in deze 200 pk sterke Ford Fiesta ST! Ervaar een unieke rijbeleving in dit prijssegment. De auto is vorig jaar geïmporteerd door ons en inmiddels weer terug gekocht van de tweede eigenaar. De goedkoopste van Nederland, maar niet de minste!

Deze zwarte Fiesta ST is voorzien van 18″ Sparco velgen met rondom zo goed als nieuwe Bridgestones Potenza, koplampen met LED-technologie, groot touchscreen navigatiesysteem met DAB-functie én Apple Carplay, parkeersensoren aan de achterzijde, privacy glass vanaf de B-stijl, waanzinnig zittende Recaro-kuipstoelen met stoelverwarming, wintervriendelijke verwarmbare voorruit, rijassistentiesystemen, elektrisch inklapbare spiegels, keyless go, merkbaar instelbare rijmodi, etc. etc.

Verder uiteraard voorzien van cruise control, airconditioning, regen- en lichtsensor, etc. etc.

De Ford Fiesta (Mk 8) ST is voorzien van 200 pk sterke 1,5 liter driecilinder turbobenzinemotor. Ford Performance heeft van deze aandrijflijn -tegen de aanvankelijke verwachting in- een spektakelstuk gemaakt waarbij men van de eerste tot de laatste seconde plezier ten top beleeft. Het Milltek uitlaateindstuk draagt hier ook aan bij.
Van ‘0 naar 100’ is in 6,5 seconden geklaard en een topsnelheid van ca. 235 kilometer per uur behoort tot de mogelijkheden. Daarbij is bij een normale rijstijl zeer gunstige verbruikswaarden haalbaar door de innovatieve techniek, waaronder cilinderuitschakeling bij lage deellast.
Het potente vermogen is in combinatie met het lage leeggewicht van ca. 1100 kilogram en de befaamde Ford-rijeigenschappen een gebleken garantie tot succes.
Deze driedeurs configuratie komt daarbij qua design het mooist tot zijn recht.

De auto staat voor ongeveer de helft van de nieuwprijs klaar inclusief ca. 15 uur durende detailing, recentelijk gedaan groot onderhoud en is voorzien van onderhoudsmap en twee sleutels.

Prijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €36.000

Ford Fiesta ST

Carrosserie: Hatchback

Aantal deuren: 3

Eerste uitlevering: Juli 2018

Tellerstand: 107.000 km

Transmissie: Handgeschakeld

Brandstof: Benzine

Vermogen: 200 pk

Exterieur: Zwart

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

7 + 12 =