De maatstaf in het B-segment: de Volkswagen Polo. Dit betreft de facelift die vanaf 2014 is geleverd en deelt met de Volkswagen Golf VII een aantal aangename vernieuwingen, zoals het stuur, de pookknop, het multimediascherm en instrumentarium en chroominleg in de voorbumper.

Wat betreft het rijgedrag rijdt deze Polo zoals mag worden verwachten: veilig en degelijk. Door de 90 pk sterke TSI-turbomotor is de auto tevens vlot én zuinig: van 0 naar 100 kilometer per uur in iets meer dan 10 seconden en een mogelijk praktijkverbruik van 1 liter per 20 kilometer zijn prima waarden.

De Comfortline uitrusting biedt standaard chroominleg in de voorbumper, mistlampen en meegenoten spiegelkappen. De vijf deuren maken van deze compacte auto tevens een bruikbare auto.

In het interieur vind u hoogglans zwarte inleg, een multimediascherm met AUX-aansluiting en SD-kaart ingang, automatische airconditioning, een middenarmsteum met opbergmogelijkheid, regensensor, een in delen neerklapbare achterbank en een tweedelige laadbodem en uiteraard ook voor en achter elektrische ramen.

Voorzien van onderhoudsmap en twee luxe sleutels.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €20.000

Volkswagen Polo Comfortline

Carrosserie: Hatchback

Aantal deuren: 5

Bouwjaar: April 2014

Tellerstand: 30.000 km

Transmissie: Handgeschakeld

Brandstof: Benzine

Vermogen: 90 pk

Exterieur: Grijs

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

7 + 5 =