Nette, scherp geprijsde en ruim uitgeruste dealer onderhouden MINI Cooper S! Helemaal goed volgens de liefhebber met JCW sportstuur, panoramadak met zwarte hemelbekleding, meest uitgebreide navigatiesysteem met audio upgrade en telefoonkoppeling, LED-koplampen, dakspoiler, halflederen sportstoelen met stoelverwarming en zittingverlengers, zwarte 17″ Cones-velgen met gepolijste rand met daaromheen rondom Michelins, instelbare rijmodi, PDC achter, automatische airconditioning, middenarmsteun, een in delen neerklapbare achterbank etc. etc. etc.

Optisch dus zeer fraai uitgerust, mede te danken aan de volledig zwarte ex- en interieurconfiguratie.

Rijden in deze F56 Cooper S is een beleving die ongekend is in dit segment: de van de BMW afkomstige tweeliter turbomotor met 192 pk beschikt over zoveel kracht dat in elke versnelling een overmacht aan kracht voorhanden is. Van lage tot hoge snelheid. Door de zes versnellingen schakelen gebeurt met automatische tussengasfunctie (!) om zowel een extra dimensie toe te voegen aan het sportieve karakter van dit bommetje als de toegankelijkheid: houterig rijden is verleden tijd met deze nieuwe MINI.
De rijbeleving kenmerkt zich door zwaar gegorgel bij het starten, een diepe brom bij acceleratie, fluiten bij het opbouwen van turbodruk en vervolgens het afblazen van de turbo zoals oude Cosworths dat voorheen konden met een klap uit de uitlaat!

Door de ruime uitrusting breed inzetbaar, hoe een kleine auto toch groots kan zijn…

Voorzien van onderhoudsmap en twee luxe sleutels en wordt afgeleverd inclusief geldige APK en volledige detailing t.w.v. €256.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €45.000

MINI Cooper S

Carrosserie: Hatchback

Aantal deuren: 3

Bouwjaar: Juni 2014

Tellerstand: 87.000 km

Transmissie: Handgeschakeld

Brandstof: Benzine

Vermogen: 192 pk

Exterieur: Zwart

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

7 + 12 =