Deze Mercedes-Benz A200 CDI 7G-DCT AMG-Line laat het hart van de liefhebber sneller kloppen door zijn luxe en sportieve uitrusting. Wat is deze auto smaakvol uitgerust in Zirrusweiss, gecombineerd met het AMG ex- en interieur pakket en zwarte accenten van de 18″ multispaak AMG-velgen, het panoramadak en het getinte glas. Het Intelligent Light System met bi-xenonkoplampen geeft de inzittenden goed zicht op wat komen gaat en draagt tevens bij aan de uitstraling van deze A-klasse.

In het interieur gaat de luxe verder met onder andere leder-alcantara sportstoelen met rood gestikte afwerking plus stoelverwarming, het ontbreken van een derde pedaal, schakelflippers, regen- en lichtsensor, automatische airconditioning, spiegelpakket, Collission Prevention Assist die de inzittenden behoedt voor een aanrijding op lage snelheid, navigatiesysteem, moderne connectiviteit met Bluetooth-verbinding en AUX-aansluiting, parkeersensoren aan de voor- en achterzijde plus een achteruitrijcamera en een in delen neerklapbare achterbank inclusief skiluik.

Wat rijden betreft lijkt deze A-klasse een alleskunner te zijn: vlot, zuinig, sportief en ook altijd comfortabel. Dat komt mede door de AMG-Line, automatische versnellingsbak en ook zeker hoe Mercedes-Benz auto’s bouwt. Ervaar het en begrijp hoe de nieuwprijs van ca. €51.000 tot stand komt. Deze A200 CDI 7G-DCT AMG-line staat klaar om zichzelf ook de komende jaren op de weg te tonen als de huidige maatstaf in het premium C-segment!

Voorzien van onderhoudsmap en twee luxe sleutels.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €51.000

Mercedes-Benz A200 CDI AMG-line

Carrosserie: Hatchback

Aantal deuren: 5

Bouwjaar: mei 2013

Tellerstand: 50.000 km

Transmissie: Automaat

Brandstof: Diesel

Vermogen: 136 pk

Exterieur: Wit

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

6 + 9 =