Ontzettende gave uitvoering in de lakkleur Rojo Dakota metallic! De eerste eigenaar heeft geopteerd voor het Bocanegra-sportpakket (een nog sportiever bumperpakket ten opzichte van de gewone Cupra met zwarte bumperinleg en spiegels en achterdiffusor) en panoramadak. Tevens beschikt de auto over privacy glass, elektrisch inklapbare spiegels en koplampen met bi-xenonverlichting.

De Ibiza SC Cupra beschikt standaard over een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling (DSG) met schakelflippers achter het stuur. De kenners weten dat dit in combinatie met de motor en de rijeigenschappen een bommetje op wielen betekent. De motor levert door middel van een compressor én turbo 180 pk en daarmee krachtig in vrijwel elk toerengebied. Serieus GTI-niveau. Bij een rustige rijstijl trouwens opvallend zuinig met verbruikswaarden rond de 6 liter per 100 kilometer.

In het interieur vindt u onder andere verwarmbare sportstoelen met rood gestikte ruitbekleding en koolstofvezel interieurlijsten. Het elektrisch bedienbare glazen schuif-kanteldak laat veel licht toe in het interieur en geeft een ruimtelijk gevoel. Connectiviteit met uw telefoon is mogelijk via de AUX- en USB-aansluiting en de auto beschikt verder over zaken als automatische airconditioning, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en uitgebreide stuurkolombediening voor onder andere de audio.

Voorzien van onderhoudsmap en twee sleutels.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €30.000

Seat Ibiza SC Cupra Bocanegra

Carrosserie: Hatchback

Aantal deuren: 3

Bouwjaar: Januari 2010

Tellerstand: 119.000 km

Transmissie: Automaat

Brandstof: Benzine

Vermogen: 180 pk

Exterieur: Rood

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

8 + 5 =