Zeer smaakvol uitgevoerde en nette S212 E350 CDI in Obsidianschwarz met de 18 inch Avantgarde Sport-velgen. Het interieur beschikt over notenbruin lederen zetels met stoelverwarming en gedeeltelijk elektrische verstelling, sierlijsten in “populierenhout zwart glanzend” en een zwarte hemel met schuif-kanteldak.

Verder uiteraard voorzien van zeventraps automatische transmissie, navigatiesysteem, xenonkoplampen, regen- en lichtsensor, parkeersensoren aan de voor- en achterzijde, gescheiden klimaatcontrole, schakelflippers aan het stuur, elektrisch neerklapbare hoofdsteunen achter en nog veel meer.

De Estate heeft ruimschoots de grootste bagageruimte in zijn klasse met 695 liter. Zowel in als achter de auto iets vervoeren doet deze 231 pk en en 540 Nm sterke E350 CDI moeiteloos door middel van de luchtvering en het afneembare trekhaaksysteem. Ook handig en fijn: standaard een elektrische achterklep.

Ervaar de overmacht aan comfort en kracht en u bent verkocht voor de komende jaren…

Voorzien van onderhoudsdocumentatie en twee sleutels en wordt afgeleverd inclusief geldige APK en volledige detailing t.w.v. €265.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €95.000

Mercedes-Benz E350 CDI Estate

Carrosserie: Stationwagen

Aantal deuren: 5

Bouwjaar: November 2009

Tellerstand: 199.000 km

Transmissie: Automaat

Brandstof: Diesel

Vermogen: 231 pk

Exterieur: Zwart

Interieur: Bruin

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

12 + 2 =