Zéér nette, dealer onderhouden en volledig originele E91 M-sport in Titansilber met een aantrekkelijke, lage kilometerstand en prachtige optielijst: “Dynamic Bi-Xenon” meesturende bi-xenon koplampen met grootlichtassistent, panoramadak, achter én voor parkeersensoren, sleutelvrije toegang “Keyless entry”, lichtpakket, navigatiesysteem “Professional”, HiFi, af fabriek alarmsysteem, spiegelpakket (elektrisch inklapbare spiegels met stoeprandfunctie, automatisch dimmende binnen- én buitenspiegels), stoelverwarming, opbergpakket, bluetooth, etc. etc.

Dé auto voor iemand die een hele nette BMW zoekt waar bijna niets op aan te merken is, voor een scherpe prijs! De auto heeft bijna geen gebruikssporen en voelt aan als een zeer weinig gebruikte auto. Dat merkt u als eerst aan de optische staat, maar ook het aan het zitten en solide, strakke rijden.

Daarnaast is de 3-serie Touring in deze uitvoering een fraaie en frisse verschijning en te rijden tegen acceptabele gebruikskosten!

Er is nog zo veel over deze auto te vertellen, maar liever komt u hem ervaren.

Voorzien van onderhoudsmap en twee luxe sleutels en wordt afgeleverd inclusief geldige APK en volledige detailing t.w.v. €319.

Prijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €57.000

 

BMW 318i Touring M-sport

Carrosserie: Stationwagen

Aantal deuren: 5

Bouwjaar: April 2008

Tellerstand: 111.000 km

Transmissie: Handgeschakeld

Brandstof: Benzine

Vermogen: 143 pk

Exterieur: Zilver

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

9 + 8 =