Het zoveelste bewijs dat een kilometerstand bij een Volvo maar beperkt wat zegt… Goed gebruik en onderhoud laten deze V70 in een zeer nette staat verkeren gezien de ervaring.

De ideale auto als u een ruime en comfortabele auto zoekt voor een leuke prijs zonder in te leveren op degelijkheid en bouwkwaliteit. Met deze 200 pk sterke vijfcilinder dieselmotor is snelheid slechts bijzaak: deze auto onthaast u echt. Het ruime koppel, gecombineerd met de automatische transmissie, komt prima van pas bij het vervoeren van zaken áchter de auto. De auto beschikt namelijk onder andere over een afneembare trekhaak.

Verder voorzien van een navigatiesysteem, automatische airconditioning, een multifunctioneel stuurwiel met cruise control, een in delen neerklapbare achterbank met bagagevangnet, lichtmetalen velgen. De dakspoiler en het getinte glas maken van deze Volvo V70 een ingetogen vlot ogende auto.

Voorzien van onderhoudsmap en twee sleutels en wordt afgeleverd inclusief nieuwe distributieriem, onderhoud en APK en volledige detailing t.w.v. €351.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca €56.000

Volvo V70 D5

Carrosserie: Stationwagen

Aantal deuren: 5

Bouwjaar: Oktober 2007

Tellerstand: 351.000 km

Transmissie: Automaat

Brandstof: Diesel

Vermogen: 200 pk

Exterieur: Blauw

Interieur: Antraciet

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

11 + 15 =