Gaaf uitgevoerde Astro Black metallic MINI Cooper (R56), de tweede reeks van een van de succesvolste retro auto’s van tegenwoordig. Nog steeds is de MINI een zeer gewilde en geliefde auto door zijn unieke en tijdloze design, rijeigenschappen, kwaliteiten en waardevastheid.

Uitgerust zoals een MINI eruit zou moeten zien en met de luxe van veel duurdere auto’s: panoramadak met zwarte hemel, xenonverlichting, verwarmbare halflederen sportstoelen en de 17 inch Cooper S “Cones”-velgen af fabriek geleverd met daaromheen vierseizoensbanden die een extra winterset overbodig maakt.
Verdere aangename extra’s zijn het chroompakket, de volledige zwarte interieurcombinatie, automatische airconditioning, in delen neerklapbare achterbank, sportantenne en dakspoiler.

Rijden doet deze MINI zoals bekend is als een kart. Door de korte wielbasis, relatief grote spoorbreedte, het lage wagengewicht en de toegevoegde rijkwaliteiten van moederbedrijf BMW bezorgt deze MINI een unieke ervaring voor een auto uit dit segment. De 120 pk sterke 1,6 liter benzinemotor met (vervangen!) distributieketting draagt bij aan vlotte prestaties en een acceptabel verbruik.

Voorzien van onderhoudsmap en wordt afgeleverd inclusief geldige APK en volledige detailing t.w.v. €210.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €31.000

MINI Cooper

Carrosserie: Hatchback

Aantal deuren: 3

Bouwjaar: Juni 2007

Tellerstand: 95.000 km

Transmissie: Handgeschakeld

Brandstof: Benzine

Vermogen: 120 pk

Exterieur: Zwart

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

6 + 4 =