Waanzinnig fraaie dealeronderhouden E61 530dA Touring M-sport in Titansilber met sluitende kilometrage! Als 530d in deze uitvoering en staat nauwelijks te vinden.

De 5-serie uit de E6x-reeks oogt, rijdt en voelt als een jongere auto. Design is pas na een langere tijd goed te beoordelen en blijkbaar heeft de toenmalige designontwerper van BMW, Chris Bangle, dit goed gedaan.
Van deze generatie is de 5-serie door velen als de maatstaf in zijn klasse erkend. Voor wie ook sportiviteit en rijplezier naast ultieme luxe wenst in een zakenauto kan niet om de BMW heen.

Specifiek deze BMW is een alleskunner: sportieve inborst, comfortabel zoals verwacht mag worden van een auto uit deze klasse, met 218 pk bovengemiddeld snel en ook nog ruim genoeg om vijf inzittenden te vervoeren plus de gehele voorraad van de lokale IKEA.

Deze E61 is zeer riant uitgerust: M-sport in combinatie met de 18 inch Styling 135 velgen, Shadow line hoogglans zwarte raamlijsten, Dakota Schwarz lederen sportzetels met ergonomische zittingsverlenging, gedeeltelijk elektrische verstelling en stoelverwarming, zwarte hemelbekleding, multifunctioneel M-sportstuur, xenonverlichting, PDC voor en achter, luchtvering, panoramadak, getint glas gecombineerd met zonnerollos, afneembare trekhaak, MMI iDrive met navigatie Professional, uitgebreide middenarmsteun achter met skiluik, SOS-ondersteuning bij ongevallen, gescheiden automatische airconditioning, regen- en lichtsensor en nog veel meer.

Voorzien van onderhoudsmap en twee luxe sleutels en wordt afgeleverd inclusief geldige APK en volledige detailing t.w.v. €351.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €91.000

BMW 530dA Touring M-sport

Carrosserie: Stationwagen

Aantal deuren: 5

Bouwjaar: Oktober 2005

Tellerstand: 143.000 km

Transmissie: Automaat

Brandstof: Diesel

Vermogen: 218 pk

Exterieur: Zilver

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

10 + 12 =