Luxe uitgeruste, dealeronderhouden Ford Mondeo 2.0 First Edition Automaat.

Deze First Edition is onder andere uitgerust met lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbaar schuif-kanteldak, automatische airconditioning, achter- én voorruitverwarming, automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch inklapbare spiegels, regen- en lichtsensor, bestuurdersstoel met gedeeltelijk elektrische verstelling, cruise control, middenarmsteun, elektrische ramen rondom en nog veel meer.

De 146 pk sterke Duratec onderhoudsarme distributiekettingmotor is krachtig genoeg om deze auto vlot en soepel te laten rijden in combinatie met de automatische transmissie. De auto onthaast echt en lijkt in rijgedrag op de W211 Mercedes-Benz E-klasse: zeer comfortabel, maar toch niet week en strak wanneer het moet. Typisch Ford. De vorige eigenaar omschreef de auto als ‘zijn Rolls-Royce’. De ideale auto voor degene die voor een betaalbare prijs een nette, degelijke en comfortabele auto wil rijden.

Voorzien van onderhoudsmap met ruim aanwezige dealerdocumentatie en twee sleutels en wordt afgeleverd inclusief geldige APK en volledige detailing t.w.v. €245. Staat klaar om de nieuwe eigenaar ook de komende jaren fijne kilometers te bezorgen!

Zakelijke rijder let op: 35% bijtelling over de dagwaarde!

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €32.000

Ford Mondoe First Edition

Carrosserie: Hatchback

Aantal deuren: 5

Bouwjaar: April 2003

Tellerstand: 120.000 km

Transmissie: Automaat

Brandstof: Benzine

Vermogen: 146 pk

Exterieur: Zilver

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

4 + 6 =