Maak kennis met een toekomstige klassieker: deze in bijna nieuwstaat verkerende, dealer onderhouden, 2014 Volkswagen Golf GTI Cabriolet in parelmoer wit met DSG! Uitgerust met de juiste opties, zoals bi-xenon koplampen, LED-achterlichten, de speciaal voor de GTI Cabriolet bestemde 18″ “Serron” velgen met rondom Bridgestones Potenza, zwart lederen bekleding met stoelverwarming, touchscreen navigatiesysteem “RNS510”.

Daarnaast voorzien van elektrisch inklapbare spiegels, achteruitrijcamera, diefstalalarm, grootlichtassistent, rondom parkeersensoren, automatisch dimmende binnenspiegel, opbergpakket, gescheiden automatische airconditioning, regen- en lichtsensor, cruise control, multifunctioneel stuurwiel, etc. etc.

De Volkswagen Golf GTI Cabriolet beschikt over een 211 pk sterke tweeliter turbomotor en is in dit geval gekoppeld aan een zestraps DSG. Ondanks zijn hogere gewicht ten opzichte van de hatchback versnelt u met de wind in de haren in slechts ca. 7 seconden naar de ‘100’ en dooraccelereren is mogelijk t/m 235 km p/u! De stoffen kap kunt u bij rustig rijden t/m 30 km p/u volledig elektrisch laten openen en sluiten. Door het gebruik van een stoffen kap is de functionaliteit nog verrassend goed voor een cabriolet

Voor dit exemplaar is het niet nodig om een nieuwe te kopen. De auto staat klaar voor de volgende eigenaar inclusief onderhoudsmap, twee luxe sleutels, geldige APK en volledige detailing t.w.v. €288.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €59.000

 

Volkswagen Golf GTI Cabriolet

Carrosserie: Cabriolet

Aantal deuren: 2

Bouwjaar: Maart 2014

Tellerstand: 46.000 km

Transmissie: Automatisch

Brandstof: Benzine

Vermogen: 211 pk

Exterieur: Wit

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

8 + 10 =