Waanzinnige 525 pk sterke Mercedes-Benz CL63 AMG in het unieke Designo Magma Red met CFRP-pakket! Op adaptieve cruise control na werkelijk full options uitgerust.

Voorzien van schuif-/kanteldak, het zojuist genoemde CFRP-pakket (met koolstofvezel uitgevoerde splitter, spiegelkappen, spoilerlip, diffusor, stuurwiel en interieurlijsten), keyless entry & go, soft close deuren en elektrisch inklapbare spiegels.

Het interieur is tevens voor Mercedes-Benz’s Designo afdeling vervuld met een uitgebreid leerpakket, prachtige zwarte alcantara hemelbekleding, Harman/Kardon geluidsinstallatie, Nightvision nachtzichtcamera, multicontourstoelen met elektrische verstelling en geheugenstanden, verwarming, ventilatie, massage en actieve functies, elektrische achterklep, zonnerollo, koelkast, achteruitrijcamera, kantelbare Comand TV-functie, etc. etc.

De CL-klasse van Mercedes-Benz is in grote lijnen afgeleid van de S-klasse van Das Haus, die ook wel bekend staat als “de beste auto ter wereld” en deze CL63 AMG stelt daarin niet teleur. De auto levert een mate van luxe en doordachtheid die men bij, op Rolls-Royce en Mercedes-Benz eigen Maybach afdeling na, geen andere fabrikant tegen zult komen. Het model is een klasse op zich en kenmerkt zich door het lange en ‘ranke’ design in een tijd waar coupés van dit formaat steeds minder ontwikkeld worden. De boogvormige achterruit en volledig stijlloze ramen zijn typische designelementen voor de CL-klasse. Tevens wordt u elke keer weer door o.a. de traploze verstelling van de deuren, de chroom uitgevoerde multicountourstoelen en de IWC klok eraan herinnerd waar u zoveel geld aan uit heeft gegeven. Nogmaals: Mercedes-Benz ging heel ver om de CL zijn classe à part status te geven.

Aangezien dit exemplaar een AMG uitmonstering betreft beschikt de auto over de optische en technische spieren die daarbij horen. Denk aan de aerodynamisch vormgegeven voor- en achterbumper, zijskirts, de vier grote uitlaten en uiteraard de brede 20″ velgen in dubbele 5-spaaks uitvoering. De nu al legendarische 6208 cc V8-motor levert in de CL63 525 pk en op afroep zijn absurde snelheden mogelijk in deze altijd comfortabel blijvende ‘Coupe Leicht’.

Voorzien van dealer onderhouden onderhoudsmap en wordt afgeleverd inclusief geldige APK.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €256.000

 

Mercedes-Benz CL63 AMG

Carrosserie: Coupe

Aantal deuren: 3

Bouwjaar: Januari 2009

Tellerstand: 132.000 km

Transmissie: Automatisch

Brandstof: Benzine

Vermogen: 525 pk

Exterieur: Rood

Interieur: Wit

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

14 + 8 =