Helemaal goed en luxe uitgevoerde 2010 Opel Corsa OPC Steinmetz met verwarmbare vollederen Recaro schaalstoelen, navigatiesysteem, xenonverlichting, privacy glass, cruise control, airconditioning etc. etc.

De Corsa D OPC behoort tot de beste hot hatches in het B-segment. Dit is te danken aan zijn gave design en uitgeklopte bumpers, goede onderstel en rijkwaliteiten, 192 pk sterke turbomotor die in elk toerenbereik zeer krachtig is en dé reden om te gaan voor de Corsa OPC: de Recaro schaalstoelen die zorgen voor een optimale zitpositie en rijbeleving die men alleen vindt in enkele supersporters, zoals de GT3’s van Porsche. Echt een absoluut unicum in dit segment en voor dit geld!

Door zijn verder beperkte wagengewicht en doorgaans betaalbare onderhoud een acceptabele auto in gebruikskosten. Bij rustig rijden opvallend comfortabel en zuinig met verbruikswaarden rond de 7 liter per 100 km.

Voorzien van onderhoudsmap en twee sleutels en wordt afgeleverd inclusief geldige APK en volledige detailing t.w.v. €256.

Vraagprijs: €VERKOCHT
Nieuwprijs: ca. €33.000

Opel Corsa OPC

Carrosserie: Hatchback

Aantal deuren: 3

Bouwjaar: Februari 2010

Tellerstand: 134.000 km

Transmissie: Handgeschakeld

Brandstof: Benzine

Vermogen: 192 pk

Exterieur: Zwart

Interieur: Zwart

Prijs: € VERKOCHT

Neem contact op

11 + 4 =